«Νερό, σταγόνες ζωής»- Μια ειδική εκδήλωση για το νερό

Print

Οι φοιτήτριες του Προγράμματος Σπουδών Αισθητικής και Φροντίδας Ομορφιάς του FrederickInstituteofTechnology, συμμετείχαν στην εκδήλωση «Νερό, σταγόνες ζωής» που έγινε στο πλαίσιο της Εκστρατείας Υδατικής Συνείδησης, μαζί με το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Συνεπείς με το πνεύμα της ημέρας, οι φοιτήτριες του Frederick Institute of Technology, ζωγράφισαν στα πρόσωπα των παιδιών θέματα που είχαν σχέση με το νερό βοηθώντας δημιουργικά στην καλλιέργεια «υδατικής συνείδησης».

Επιπλέον, τα παιδιά που προέρχονταν από διάφορα δημοτικά σχολεία, με τη συνεργασία και καθοδήγηση των δασκάλων τους, ετοίμασαν και παρουσίασαν ειδικές δραστηριότητες σχετικές με το νερό.

Οι φοιτήτριες του Προγράμματος Σπουδών Αισθητικής και Φροντίδας Ομορφιάς του Frederick Institute of Technology έλαβαν στο τέλος της εκδήλωσης τιμητικό δίπλωμα από τη διεύθυνση του ΤΑΥ. Η παρουσία των φοιτητριών του FIT ήταν βέβαια εθελοντική.

Την εκδήλωση, που έγινε στα γραφεία του Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων στην Παλλουριώτισσα κάλυψε το ΡΙΚ ζωντανά, στην εκπομπή «Παιδιά στον Αέρα».

image2.JPGimage1.JPGimage3.JPGimage4.JPG

Monday the 19th.

@2018 Frederick Institute of Technology | Privacy Policy