ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ: ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ!

Print

Είσαι φοιτητής ή απόφοιτος του Πανεπιστημίου Frederick ή του Frederick Institute of Technology;

Χρειάζεσαι καθοδήγηση για να προετοιμάσεις το βιογραφικό σου σημείωμα; Ψάχνεις για θέσεις εργασίας ή υποτροφίες συνέχισης σπουδών στην Κύπρο και στο εξωτερικό;

Συνδέσου δωρεάν με το Γραφείο Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης και φτιάξε μαζί μας απ’ όπου και όποτε θέλεις το επαγγελματικό σου μέλλον!

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης, ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του με στόχο να σου προσφέρει όλα τα εργαλεία για να σχεδιάσεις βήμα προς βήμα το 4ετές πλάνο σταδιοδρομίας σου και να αποκτήσεις όλα τα εφόδια που αναζητούν οι εργοδότες.

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, δια ζώσης και εξ αποστάσεως, πριν, κατά τη διάρκεια, μετά το πέρας των σπουδών και για όλη σου τη ζωή.

Από την προηγούμενη εβδομάδα έχει εγκαινιαστεί το πρωτοποριακό δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο σταδιοδρομίας, το οποίο περιέχει χρήσιμες συμβουλές (Career Toolkit) και ευκαιρίες σταδιοδρομίας (Your DailyCareer). Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις απ’ όπου και όποτε θέλεις, αρκεί να συνδεθείς με τους κωδικούς που ήδη έλαβες μέσω μηνύματος στο κινητό σου!

Φοιτητές που αξιοποιούν από νωρίς τις υπηρεσίες μας, εξασφαλίζουν ανταγωνιστικές θέσεις εργασίας και υποτροφίες.

Είναι σημαντικό, εκτός από τη χρήση του διαδικτυακού εργαλείου, να λαμβάνεις μέρος από τα πρώτα χρόνια φοίτησής σου σε εργαστήρια, σεμινάρια και ημερίδες σταδιοδρομίας, και να αξιοποιείς την ατομική επαγγελματική καθοδήγηση (προσωπική συνάντηση με τη Λειτουργό του Γραφείου) που σου προσφέρουμε.

Είμαστε στη διάθεσή σου όποτε και για ο,τιδήποτε μας χρειαστείς:

Αθηνά Σκοταρά
Γραφείο Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης
Δημοκρίτου 25, 1ος όροφος (πίσω από το κεντρικό κτίριο)
Πανεπιστήμιο Frederick
Τηλ.22394394 (εσωτερικό 43135), e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που είσαι φοιτητής/τρια ή απόφοιτος/η του Πανεπιστημίου Frederick ή του Frederick Institute of Technology και δεν έλαβες ακόμα τον κωδικό πρόσβασής σου, επικοινώνησε μαζί μας για να στον εξασφαλίσουμε!

Wednesday the 30th.

@2020 Frederick Institute of Technology | Privacy Policy