Ανακοίνωση για τις εξετάσεις Β’ εξεταστικής του Frederick Institute of Technology

Print

Το Frederick Institute of Technology ανακοινώνει ότι οι εξετάσεις της Β’ εξεταστικής του ακαδημαϊκού έτους 2019-20 που προγραμματίζονται για τον Σεπτέμβριο του 2020 θα διεξαχθούν με ψηφιακές μεθόδους.  

Το Κολλέγιο, ανέκαθεν είχε και έχει ως πρώτο μέλημά του την ασφάλεια και υγεία της κοινότητάς του. Έτσι, λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας που προκαλεί η πανδημία και των σημερινών περιοριστικών μέτρων που εφαρμόζονται, για την προστασία των φοιτητών αλλά και του διδακτικού προσωπικού που θα έπρεπε να ταξιδέψει για σκοπούς επιτήρησης, πάρθηκε η πιο πάνω απόφαση.

Η έναρξη της Β Εξεταστικής για τα δια ζώσης προγράμματα σπουδών μεταφέρεται από την Παρασκευή, 4 Σεπτέμβριου στις 9 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τετάρτη μέχρι και την Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου.

Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της Β Εξεταστικής 2020:

Παράλληλα, μέχρι τις 4  Σεπ. οι φοιτητές που έχουν εγγραφεί θα ενημερωθούν σε σχέση με την ακριβή μορφή εξέτασης που θα διεξαχθεί:

  1. γραπτή εξέταση επιτηρούμενη διαδικτυακά
  2. προφορική εξέταση μέσω τηλεδιάσκεψης
  3. εξέταση σε μορφή εργασίας περιορισμένου χρόνου (take-home exam)

Οδηγίες σε σχέση με διαδικαστικά θέματα θα σταλούν από την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας.

Σημειώνεται ότι η πιο πάνω απόφαση βρίσκεται σε πλήρη συμφωνία με τις αποφάσεις του Φορέα ΔΙΠΑΕ που εποπτεύει την λειτουργία του Frederick Institute of Technology.

Wednesday the 3rd.

@2020 Frederick Institute of Technology | Privacy Policy