4ο Οικολογικό Φεστιβάλ Λακατάμιας «Έχω ΛΟΓΟ στο περιβάλλον που ΖΩ»

Print

Ο Δήμος Λακατάμιας σε συνεργασία με τα Δημοτικά Σχολεία Λακατάμιας και Ανθούπολης, διοργανώνουν το 4ο Οικολογικό Φεστιβάλ, που θα γίνει την Κυριακή 27 Μαΐου 2012, από τις 6:00-8:00 μ.μ. στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου (δίπλα από το γήπεδο του Θ.Ο.Ι. Λακατάμιας).

Στόχος του Φεστιβάλ, που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, είναι η ενημέρωση των επισκεπτών για περιβαλλοντικά θέματα και τρόπους προστασίας του περιβάλλοντος γενικότερα.

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Frederick Institute of Technology θα δώσουν και φέτος το παρόν τους με πολλές δραστηριότητες. Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να φέρουν μαζί τους τα παλιά τους μπλουζάκια, τα οποία οι φοιτητές του τμήματος Fashion Design του Frederick Institute of Technology θα μετατρέψουν σε τσάντες πολλαπλής χρήσης, ενισχύοντας έτσι την ιδέα της επαναχρησιμοποίησης προϊόντων. Επιπλέον, φοιτήτριες του Τμήματος Αισθητικής του Frederick Institute of Technology θα κάνουν ζωγραφική προσώπου (face painting) στα μικρά παιδιά. Τα παιδιά θα έχουν επιπλέον την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διάφορα εκπαιδευτικά παιχνίδια που ετοίμασαν οι καθηγητές του μεταπτυχιακού προγράμματος του Πανεπιστημίου Frederick «Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη».


Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, κ. Σοφοκλή Αλετράρη, ο οποίος και θα παρευρεθεί στην εκδήλωση. 
Sunday the 16th.

@2020 Frederick Institute of Technology | Privacy Policy