ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Print

Το Πρόγραμμα Σπουδών Αισθητική και Φροντίδα Ομορφιάς του Frederick Institute of Technology διοργάνωσε δύο εκπαιδευτικές επισκέψεις για τις φοιτήτριές του σε διάφορους χώρους που σχετίζονται με τις σπουδές τους για εμπλουτισμό των γνώσεων και εμπειριών τους.

Στις 17 και 24 Νοεμβρίου 2011, οι φοιτήτριες πραγματοποίησαν επισκέψεις στο Δερματολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Στόχος των επισκέψεων αυτών, ήταν η ενημέρωση των φοιτητριών από το Προσωπικό του Δερματολογικού Τμήματος για την προσφορά τους στον τομέα της πρόληψης, της θεραπείας και της στήριξης ατόμων με δερματολογικά προβλήματα. Μετά τη ξενάγηση, οι φοιτήτριες τοποθετήθηκαν ανά δυο στα ιατρεία των Δερματολόγων, όπου παρακολούθησαν διάφορα περιστατικά και ενημερώθηκαν από τους ιατρούς για τις νεότερες θεραπείες και το σύγχρονο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται.

Στις 25 Νοεμβρίου 2011, οργανώθηκε επίσκεψη στο QUICK SPA. Στόχος αυτής της επίσκεψης, ήταν να μπορέσουν οι φοιτήτριες να δουν και να κατανοήσουν πώς λειτουργεί ένας επαγγελματικός χώρος βάση των κανονισμών, των προδιαγραφών και των νόμων περί άσκησης των επαγγελμάτων ομορφιάς, τις απαιτήσεις του επαγγέλματος, τον τρόπο που γίνεται ο καταμερισμός της εργασίας, την αντιμετώπιση των πελατών από το προσωπικό. Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να δουν πως εφαρμόζονται όλα αυτά που διδάσκονται κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, όπως το κλείσιμο ραντεβού, η υποδοχή του πελάτη, η εξυπηρέτηση του πελάτη, η πώληση προϊόντων, το marketing, οι κανόνες υγιεινής κ.ά.Sunday the 16th.

@2020 Frederick Institute of Technology | Privacy Policy