Τα ανακυκλώσιμα στην υπηρεσία της Μόδας

Print

Στο πλαίσιο της οργάνωσης εκδηλώσεων με την ευκαιρία της ανάληψης από την Κυπριακή Δημοκρατία της Προεδρίας της Ευρωπαικής ΄Ενωσης, στο δεύτερο εξάμηνο του 2012,το Frederick Institute of Technology αναλαμβάνει δράσεις με τεράστιο ενδιαφέρον. Το Πρόγραμμα Fashion Design του FIT σε συνεργασία με τη Μέση Εκπαίδευση οργάνωσαν σεμινάρια για τους καθηγητές Τέχνης και Οικοκυρικών, στις αίθουσες του Ιδρύματος στην αρχή αυτού του μήνα στη Λευκωσία και τη Λεμεσό. Θέμα των σεμιναρίων ήταν "Η κατασκευή ενδυμάτων και άλλων αντικειμένων (accessories) μόδας από ανακυκλώσιμα υλικά".

Οι καθηγήτριες του Προγράμματος Fashion Design, Ελένη Τζιρκαλλή (υπεύθυνη του Προγράμματος),Ντόρις Κάιλος και ΄Αννα Αποστόλου,παρουσίασαν στους συνέδρους πρωτότυπους πράγματι τρόπους για να αξιοποιήσουν παληά φορέματα,υφάσματα και άλλα ανακυκλώσιμα υλικά για να κατασκευαστούν ρούχα και διάφορα είδη διακόσμησης.

Οι καθηγητές που πήραν μέρος στα σεμινάρια εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον πετυχημένο τρόπο που οργανώθηκαν ,όσο και για τις εμπειρίες που απόχτησαν .Εμπειρίες που θα μεταφέρουν σε αυτούς που παρακολουθούν τα μαθήματα της Τέχνης και της Οικιακής Οικονομίας.

 

Monday the 22nd.

@2023 Frederick Institute of Technology | Privacy Policy