Έκθεση Φοιτητών “Return”

Print

Έκθεση Φοιτητών του Frederick Institute of Technology

Την Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011 και ώρα  19:30, θα πραγματοποιηθούν, στο Art Studio 55, στη Λεμεσό (Ανδρέα Δρουσιώτη 23Α, δίπλα από to Ριάλτο, Πλατεία Ηρώων), τα εγκαίνια της έκθεσης των διετών Προγραμμάτων Σπουδών του Frederick Institute of Technology.

Η έκθεση έχει τίτλο «Return», και περιλαμβάνει έργα  φοιτητών των διετών προγραμμάτων σπουδών (Δίπλωμα): Graphic and Advertising Design, Interior Design, Audio Visual Communication και Fashion Design. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο Αντιδήμαρχος Λεμεσού, κ. Γιάννος Δανιηλίδης.

Η ΄Εκθεση Return περιλαμβάνει πίνακες ζωγραφικής, κατασκευές, φωτογραφίες, αφίσες, οργάνωση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, video, δείγματα ενδυμάτων μόδας και κινούμενα γραφικά. Οι φοιτητές, που συμμετέχουν με τα δημιουργήματά τους, εστιάζουν την προσοχή τους στη δύναμη και την αξία της ιδέας και μεταδίδουν μηνύματα πληροφοριακά και συνάμα πειστικά.

Εδώ και 46 χρόνια το Frederick Institute of Technology, μέσα από σύγχρονα και επιστημονικά δομημένα προγράμματα σπουδών επιδιώκει την κάλυψη των ακαδημαϊκών αναγκών, όπως αυτές διαμορφώνονται από την παραγωγική και αναπτυξιακή δραστηριότητα του τόπου. Τα Προγράμματα Σπουδών Graphic and Advertising Design και Interior Design, που εδρεύουν στη Λεμεσό και τα προγράμματα Audio Visual Communication και Fashion Design, που εδρεύουν στη Λευκωσία, συνεχίζουν και στη νέα χιλιετηρίδα, με απόλυτη ωριμότητα και πίστη, την εκπαιδευτική και δημιουργική τους ανέλιξη.

Τα προγράμματα αυτά, πέραν των πολύτιμων προσόντων επαγγελματικής κατεύθυνσης  που μεταδίδουν στους φοιτητές, τους παρέχουν και όλα τα εφόδια για συνέχιση των σπουδών τους σε πτυχιακά προγράμματα του Τμήματος Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Frederick ή σε άλλα Πανεπιστήμια που οι ίδιοι επιλέγουν.  

Η ΄Εκθεση Return του Frederick Institute of Technology στη Λεμεσό αποτελεί μεγάλη ακαδημαϊκή και καλλιτεχνική προσφορά  στη συμπρωτεύουσα.

Η Έκθεση θα είναι ανοικτή μέχρι τις 21 Ιουνίου 2011. (Ώρες λειτουργίας 17:00-21:00).

 

Monday the 22nd.

@2023 Frederick Institute of Technology | Privacy Policy