ΕΚΘΕΣΗ «GET A JOB»

Print

Επαγγελματικές επιλογές που υπάρχουν για σένα. Βρες αυτό που ψάχνεις σε Κύπρο και Ευρώπη.

Έλα στην Έκθεση “Get a Job” που διοργανώνουν η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο και το δίκτυο EURES και μάθε πώς μπορείς με την κατάλληλη υποστήριξη και καθοδήγηση να προγραμματίσεις με ασφάλεια κι επιτυχία τα μελλοντικά σου επαγγελματικά βήματα. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, 10:00- 20:00, στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου, (Αγία Παρασκευή) στη Λευκωσία. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η έκθεση επιδιώκει να στηρίξει τους άνεργους πτυχιούχους αλλά και τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, ώστε να προγραμματίσουν τα μελλοντικά επαγγελματικά τους βήματα, προσφέροντάς τους γνώσεις και πληροφορίες για τις ευκαιρίες εργοδότησης και τις κενές θέσεις εργασίας που προσφέρονται σε Κύπρο κι εξωτερικό.

Στην Έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις με ανοικτές θέσεις εργασίες από την Κύπρο, δημόσιοι και ημικρατικοί οργανισμοί που προσφέρουν προγράμματα Εργασίας και Νεολαίας, αλλά και κέντρα EURES (European Employment Services) από κράτη-μέλη της Ε.Ε.

Παράλληλα, θα «τρέξουν» 2 εργαστήρια, τα οποία θα σε βοηθήσουν στην πράξη να συντάξεις ένα δυνατό βιογραφικό και θα σε προετοιμάσουν σωστά για την επόμενη συνέντευξη εργασίας, ώστε να τους πείσεις! Συμμετέχοντας θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά τους υποψήφιους μελλοντικούς σου εργοδότες! Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, και είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για τα εργαστήρια
Online registration: http://www.imhbusiness.com/el/getajob


Saturday the 23rd.

@2023 Frederick Institute of Technology | Privacy Policy