ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ

Print

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014/2015 ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ

Το Frederick Institute of Technology μέσω του νέου προγράμματος Erasmus+ (Key Action 1)  σου δίνει την ευκαιρία να εργαστείς στην Ευρώπη όντας φοιτητής ή/και απόφοιτος για τουλάχιστον 2 μέχρι 12 μήνες, σε μια εταιρεία ή οργανισμό που έχει άμεση σχέση με το δίπλωμά σου.

Εάν εγκριθείς για συμμετοχή στο πρόγραμμα, θα λάβεις υποτροφία  για όλο το διάστημα που θα είσαι εκτός όπως επίσης και χρηματοδότηση για τα έξοδα ταξιδίου σου. Παράλληλα όμως θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, το βιογραφικό σου και θα ζήσεις μοναδικές εμπειρίες με τους καινούριους σου φίλους από κάθε γωνιά της Ευρώπης!

Δήλωσε συμμετοχή  για πρακτική άσκηση  στο εξωτερικό και ζήσε την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής σου, μπαίνοντας στον κόσμο των Ερασμιακών!

  • Αίτηση για Πρακτική Άσκηση (φοιτητές και απόφοιτοι)

Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων για πρακτική άσκηση φοιτητών το καλοκαίρι του 2014 και για επαγγελματική κατάρτιση αποφοίτων μέσα στο ακαδημαϊκό έτος 2014/2015, είναι η 31η  Μαρτίου 2014.

Για να μπορείς να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα ERASMUS+ για κατάρτιση αποφοίτων κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2014/2015, θα πρέπει να αποφοιτήσεις μέσα στην τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά!

Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες εδώ ή να επικοινωνήσεις με τη λειτουργό του προγράμματος:

Mαριάννα Μιχαήλ , Γραφείο Κινητικότητας, Πανεπιστήμιο Frederick , Τηλέφωνο: +357 22431355 (43134) , e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">ad.mm@fit.ac.cy, διεύθυνση: Δημοκρίτου 25, 1ος όροφος


Δες φωτογραφίες από τους φοιτητές μας που επωφελήθηκαν από το πρόγραμμα Erasmus κατά τον περασμένο χρόνο..! Γίνε ο επόμενος!

Thursday the 13th.

@2023 Frederick Institute of Technology | Privacy Policy