ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+

Print

Πρόγραμμα ERASMUS+, Δήλωσε τώρα συμμετοχή!

  • ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016)

Το Frederick Institute of Technology μέσω του προγράμματος Erasmus+ (Key Action 1)  σου δίνει την ευκαιρία να εργαστείς στην Ευρώπη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, από το πρώτο κιόλας χρόνο της φοίτησής σου!

Ενημερωτικές Συναντήσεις:

 Για το λόγο αυτό και για την καλύτερη ενημέρωσή σου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στη Λευκωσία στις 09/03/2016, η ώρα 10:20 στο Seminar Room 3 και στη Λεμεσό στις 15/03/2016, η ώρα 14:15 στην αίθουσα 207.

Εάν εγκριθείς για συμμετοχή στο πρόγραμμα, θα λάβεις υποτροφία για όλο το διάστημα που θα είσαι εκτός, όπως επίσης και χρηματοδότηση για τα έξοδα ταξιδιού σου. Παράλληλα όμως, θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, το βιογραφικό σου και θα ζήσεις μοναδικές εμπειρίες με τους καινούριους σου φίλους από κάθε γωνιά της Ευρώπης!

Έχει αποδειχθεί και μέσα από έρευνες, πως οι δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης για όσους έχουν αποκτήσει εμπειρία στο εξωτερικό είναι αισθητά πολλαπλάσιες.

Η σημερινή αγορά εργασίας, σε όλους τους τομείς, απαιτεί όλο και περισσότερους εργαζόμενους που φέρνουν μαζί τους γλώσσες, εργασιακή και πολιτιστική κουλτούρα και «ανοικτούς ορίζοντες».

Σε κάθε περίπτωση, θα κάνεις μία γερή επένδυση για την παραπέρα καλή πορεία σου!

Δήλωσε συμμετοχή για σπουδές ή/και για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό και ζήσε την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής σου, μπαίνοντας στον κόσμο των Ερασμιακών!

Οι καταληκτική ημερομηνία και για φοίτηση ή/και για πρακτική άσκηση είναι 31 Μαρτίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στo Γραφείο Κινητικότητας.

Στοιχεία επικοινωνίας: Μαριάννα Μιχαήλ, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., τηλέφωνο: 22 394 394 (ext.43134)

Tuesday the 28th.

@2023 Frederick Institute of Technology | Privacy Policy