ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS.+

Print

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016/2017

Το Frederick Institute of Technology μέσω του προγράμματος Erasmus+ (Key Action 1)  σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις την πρώτη σου εργασιακή εμπειρία, στο εξωτερικό, αμέσως μετά την αποφοίτησή σου!

Ενημερωτικές Συναντήσεις:

Για το λόγο αυτό και για την καλύτερη ενημέρωσή σου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στη Λευκωσία στις 22/03/2016, η ώρα 15:00 στο Seminar Room 3 και στη Λεμεσό στις 15/03/2016, η ώρα 15:45 στην αίθουσα 207.

Για τη συμμετοχή σου στο Πρόγραμμα, λαμβάνεις υποτροφία για όλο το διάστημα που θα είσαι εκτός, όπως επίσης και χρηματοδότηση για τα έξοδα ταξιδιού σου. Παράλληλα όμως, θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, το βιογραφικό σου και θα ζήσεις μοναδικές εμπειρίες με τους καινούριους σου φίλους από κάθε γωνιά της Ευρώπης!

Έχει αποδειχθεί και μέσα από έρευνες, πως οι δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης για όσους έχουν αποκτήσει εμπειρία στο εξωτερικό είναι αισθητά πολλαπλάσιες.

Η σημερινή αγορά εργασίας, σε όλους τους τομείς, απαιτεί όλο και περισσότερους εργαζόμενους που φέρνουν μαζί τους γλώσσες, εργασιακή και πολιτιστική κουλτούρα και «ανοικτούς ορίζοντες».

Σε κάθε περίπτωση, θα κάνεις μία γερή επένδυση για την παραπέρα καλή πορεία σου!

Δήλωσε συμμετοχή εδώ μέχρι και ένα μήνα πριν την αποφοίτησή σου. Οι φοιτητές που έχουν ήδη αποφοιτήσει, πρέπει να απευθύνονται στο Γραφείο Κινητικότητας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Γραφείο Κινητικότητας

Στοιχεία επικοινωνίας: Μαριάννα Μιχαήλ, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., τηλέφωνο: 22 394 394 (ext.43134)

Monday the 22nd.

@2023 Frederick Institute of Technology | Privacy Policy