Απόκτησε τώρα την πρώτη σου εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό ως απόφοιτος!

Print

Ακαδημαϊκό έτος 2017/2018

Το Frederick Institute of Technology μέσω του προγράμματος Erasmus+ (Key Action 1) σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις την πρώτη σου εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό, αμέσως μετά την αποφοίτησή σου!

Για τη συμμετοχή σου στο Πρόγραμμα, λαμβάνεις υποτροφία για όλο το διάστημα που θα είσαι εκτός, όπως επίσης και χρηματοδότηση για τα έξοδα ταξιδιού σου. Παράλληλα όμως, θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, το βιογραφικό σου και θα ζήσεις μοναδικές εμπειρίες με τους καινούριους σου φίλους από κάθε γωνιά της Ευρώπης!

Έχει αποδειχθεί και μέσα από έρευνες, πως οι δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης για όσους έχουν αποκτήσει εμπειρία στο εξωτερικό είναι αισθητά πολλαπλάσιες.

Η σημερινή αγορά εργασίας, σε όλους τους τομείς, απαιτεί όλο και περισσότερους εργαζόμενους που φέρνουν μαζί τους γλώσσες, εργασιακή και πολιτιστική κουλτούρα και «ανοικτούς ορίζοντες». Σε κάθε περίπτωση, θα κάνεις μία γερή επένδυση για την παραπέρα καλή σου πορεία!

Δήλωσε συμμετοχή εδώ μέχρι τις 31 Ιουλίου 2017.

Για τον λόγο αυτό αλλά και για την καλύτερη ενημέρωσή σου, το Γραφείο Κινητικότητας θα είναι στη διάθεσή σου για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, για κατ’ ιδίαν ενημερωτικές συναντήσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό. Παρακαλώ επικοινώνησε με το Γραφείο, ώστε να διευθετήσεις τη μέρα και ώρα της συνάντησης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στα πιο κάτω:

Στοιχεία επικοινωνίας: Μαριάννα Μιχαήλ, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., τηλέφωνο: 22 394 394 (ext.43134).

Thursday the 13th.

@2023 Frederick Institute of Technology | Privacy Policy