Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζαράκι σε Λευκωσία και Λεμεσό

Print

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 το Πανεπιστήμιο Frederick και το Frederick Institute of Technology, διοργανώνουν στη Λευκωσία Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζαράκι για την οικονομική υποστήριξη του Κέντρου Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας της Κοφίνου. Το Πανεπιστήμιο συνεχίζει και φέτος να στηρίζει το Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας της Κοφίνου, μετά τη μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν φοιτητές, ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό πέρσι με τη συλλογή παιχνιδιών και παραμυθιών για τα παιδιά του Κέντρου.

Την ίδια μέρα και ώρα θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζαράκι και στο Πανεπιστήμιο στη Λεμεσό. Το παζαράκι στη Λεμεσό αποτελεί μια πρωτοβουλία του προγράμματος Βρεφονηπιακής Εκπαίδευσης του Frederick Institute of Technology και τα έσοδα θα δοθούν στον Οργανισμό Μωρά Θαύματα.

Επιπρόσθετα, όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν την ίδια μέρα να εγγραφούν στο Κυπριακό Αρχείο Δοτών Μυελού των Οστών του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, στο Πανεπιστήμιο στη Λευκωσία και στη Λεμεσό.  

Saturday the 8th.

@2020 Frederick Institute of Technology | Privacy Policy