Το Frederick Institute of Technology συνεχίζει την εξ αποστάσεως διδασκαλία και αξιολόγηση

Print

Σε πλήρη εναρμόνιση με τις κατευθυντήριες γραμμές του Φορέα ΔΙΠΑΕ

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) ημερομηνίας 7/5/20 όπου αναφέρεται ότι «τα Ιδρύματα Ανώτερης Εκπαίδευσης της Κύπρου δύναται να λειτουργήσουν με φοίτηση στους χώρους των Ιδρυμάτων από τη Δευτέρα 11.05.2020», το Frederick Institute of Technology ανακοινώνει ότι η εκπαιδευτική διαδικασία θα συνεχίσει εξ αποστάσεως μέχρι την ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού έτους, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Συγκεκριμένα, το Frederick Institute of Technology έχει εφαρμόσει εναλλακτικές μεθόδους διδασκαλίας και αξιολόγησης από την αρχή της πανδημίας με απόλυτη επιτυχία και η εκπαιδευτική διαδικασία συνεχίζεται απρόσκοπτα χωρίς ουσιαστικά προβλήματα.

Ανακοινώνεται επίσης ότι με την παροχή της δυνατότητας επανέναρξης εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στους χώρους του Frederick Institute of Technology, ολοκληρώνεται ο προγραμματισμός για τη διεκπεραίωση του μικρού αριθμού εργαστηριακών ασκήσεων που δεν είναι δυνατό να γίνουν εξ αποστάσεως, πάντα τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και υγείας τόσο για τους φοιτητές όσο και για το προσωπικό. Σχετική ενημέρωση για τα πρωτόκολλά που θα ακολουθούνται και τη διαδικασία θα γίνει προς τους εμπλεκόμενους φοιτητές την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος, σε σχέση με την προσέλευση επισκεπτών στους χώρους μας ενημερώνουμε το κοινό ότι μέχρι να υιοθετηθούν τα πρωτόκολλα που αφορούν επισκέψεις κοινού, οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφή ή μετεγγραφή για το νέο ακαδημαϊκό έτος μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εισδοχής Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Τηλ. Λευκωσία +357 22 394394, Λεμεσός : +357 22 394394.

Saturday the 8th.

@2020 Frederick Institute of Technology | Privacy Policy