ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ EAΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021

Print

To Frederick Institute of Technology, ανακοινώνει ότι όλες οι τελικές εξετάσεις / αξιολογήσεις του Εαρινού Εξαμήνου 2021 θα διεξαχθούν διαδικτυακά. Το Frederick Institute of Technology παρακολουθεί στενά τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις οδηγίες που εκδίδονται από τους αρμόδιους Φορείς. Μέλημά μας είναι η προστασία όλων των μελών της κοινότητάς μας, καθώς και η ασφαλής διεξαγωγή των τελικών εξετάσεων και η διασφάλιση του αδιάβλητου αυτών. Η πιο πάνω απόφαση βρίσκεται σε πλήρη εναρμόνιση με το πλαίσιο οδηγιών και κατευθυντήριων γραμμών που έχει θέσει ο Φορέας Διασφάλισης Ποιότητας στην Ανώτερη Εκπαίδευση (ΔΙΠΑΕ). Μπορείτε να δείτε τη σχετική ανακοίνωση εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι η εξεταστική περίοδος του Εαρινού Εξαμήνου 2021 θα πραγματοποιηθεί  μεταξύ 19 Μαΐου – 2 Ιουνίου, 2021. Το ωρολόγιο πρόγραμμα των τελικών εξετάσεων θα ανακοινωθεί σύντομα στην ιστοσελίδα του FIT.

Στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν ενημερώσεις που αφορούν στον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων ενώ θα αποσταλούν σχετικοί οδηγοί, ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχής χρήση των απαραίτητων ψηφιακών εργαλείων.

Εδώ μπορείτε να βρείτε Συχνές Ερωτήσεις με Απαντήσεις για τις Διαδικτυακές Τελικές Εξετάσεις του Εαρινού Εξαμήνου 2021.

Σας διαβεβαιώσουμε ότι σε κάθε βήμα αυτής της διαδικασίας, θα έχετε στη διάθεσή σας όλη την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη, αλλά και τη στήριξη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού όπως και των αρχών του Frederick Institute of Technology.

Saturday the 8th.

@2020 Frederick Institute of Technology | Privacy Policy