ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ IOYNIOΣ 2021

Print

To Frederick Institute of Technology θα διοργανώσει φέτος τρεις τελετές αποφοίτησης και μία Τελετή Βράβευσης Πρωτευσάντων από το Σάββατο 26 Ιουνίου μέχρι και την Τετάρτη 30 Ιούνιου 2021 (ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα). Οι τελετές αποφοίτησης θα διεξαχθούν στη βάση ειδικού υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει σχεδιαστεί για αυτόν τον σκοπό λαμβάνοντας υπόψη τα περιοριστικά μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας.

Η Τελετή Βράβευσης των πρωτευσάντων φοιτητών/τριών, κάθε προγράμματος σπουδών, του Ακαδημαϊκού έτους 2019-20 & του ακαδημαϊκού έτους 2020-21 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 27 Ιουνίου, η ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο στη Λευκωσία. Οι πρωτεύσαντες φοιτητές/ -τριες τους έτους 2019-20 έχουν ήδη ανακοινωθεί κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος και θα λάβουν περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες μέρες . Οι πρωτεύσαντες φοιτητές/ -τριες τους έτους 2020-21 θα ενημερωθούν για τη βράβευσή τους τηλεφωνικώς μια εβδομάδα πριν από την τελετή.

Συμμετοχή στην Τελετή Αποφοίτησης

Λόγω των περιοριστικών μέτρων και των αποστάσεων που πρέπει να διατηρούνται υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων που μπορεί να παρευρίσκονται στους χώρους πραγματοποίησης των τελετών αποφοίτησης. Ως εκ τούτου:

 • Μόνο όσοι φοιτητές /-τριες και απόφοιτοι έχουν ήδη δηλώσει, στο αρχικό ηλεκτρονικό έντυπο που είχε σταλεί μπορούν να συμμετέχουν στις τελετές αποφοίτησης και εφόσον, διαπιστωθεί μετά από έλεγχο του Γραφείου Σπουδών, ότι πληρούν τις προϋποθέσεις αποφοίτησης.
 • Όλοι οι συμμετέχοντες /-ουσες θα πρέπει επίσης να συμπληρώσουν το Επίσημο Έντυπο Αποφοίτησης (βλ. επόμενη Ενότητα) μέχρι την Τετάρτη 16 Ιούνιου.
 • Οι ημερομηνίες αποφοίτησης είναι τελεσίδικες και δεν υπάρχει δυνατότητα να συμμετέχετε σε άλλη από την καθορισμένη για το πρόγραμμα σπουδών σας τελετή.
 • Οι απόφοιτοι που θα συμμετέχουν θα πρέπει να προμηθευτούν από την εταιρεία Eurojet την ειδική ενδυμασία αποφοίτησης (τήβεννος και καπέλο). Οι παραγγελίες θα πρέπει να γίνουν ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 18 Ιουνίου μέσω της ιστοσελίδας https://gownhirecyprus.com/

ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για την παραγγελία της ακαδημαϊκής ενδυμασίας.

Τελική επιβεβαίωση συμμετοχής

 • Η τελική επιβεβαίωση της συμμετοχής σας στην τελετή αποφοίτησης (σύμφωνα και με το πιο κάτω πρόγραμμα) , καθώς και η δήλωση των στοιχείων των προσκεκλημένων σας (βλ. επόμενο σημείο) θα πρέπει να γίνει συμπληρώνοντας το Επίσημο Έντυπο Αποφοίτησης το οποίο βρίσκεται στην πλατφόρμα Extranet (student services -> graduation form).
 • Οι απόφοιτοι του έτους 2019-20 θα μπορούν να συνδεθούν στην Extranet με τους φοιτητικούς κωδικούς πρόσβασης. Σε περίπτωση που δεν τους έχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το FIT.
 • Η τελευταία ημερομηνία συμπλήρωσης του Εντύπου Αποφοίτησης στην Extranet είναι η Τετάρτη, 16 Ιουνίου.

Προσκεκλημένοι Αποφοίτων

 • Κάθε απόφοιτος δικαιούται μέχρι 2 προσκεκλημένους, στους οποίους θα δοθούν εξατομικευμένες προσκλήσεις.
 • Τα στοιχεία των προσκεκλημένων (ονοματεπώνυμο, Αριθμός Πολιτικής Ταυτότητας και τηλέφωνο επικοινωνίας) θα πρέπει να συμπληρωθούν στο Ειδικό Έντυπο Αποφοίτησης που βρίσκεται μέσα στην πλατφόρμα Extranet (student services - >graduation form) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 16 Ιουνίου.
 • Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και θα υπάρχει καθορισμένη θέση για όλους, έτσι ώστε να τηρηθεί το Ειδικό Πρωτόκολλο Ασφάλειας και Υγείας.
 • Θα πρέπει να παραλάβετε* τις προσκλήσεις και τις Πληροφορίες για Θέματα Ασφάλειας και Υγείας από το Πανεπιστήμιο , Λευκωσία και Λεμεσό (δηλώστε στο έντυπο αποφοίτησης από πού θα παραλάβετε ) στις 24 και 25 Ιουνίου (08:00 – 17:00).
 • Η είσοδος στους προσκεκλημένους στους χώρους της τελετής θα επιτρέπεται μόνο με την παρουσίαση της ειδικής πρόσκλησης και Πολιτικής Ταυτότητας.

*Οι αριστεύσαντες φοιτητές θα παραλάβουν επίσης τιμητική κορδέλα (cord) την οποία θα φορέσουν στην τελετή.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ

ΤΙΤΛΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΠΟΥΔΩΝ 

ΠΟΛΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

ΗΜΕΡ.

ΗΜΕΡΑ

ΩΡΑ

ΧΩΡΟΣ

ΠΟΛΗ

Δίπλωμα

Βρεφονηπιακής Εκπαίδευσης

Λεμεσό

26.06.21

Σάββατο

20.00

Δημοτικό Κηποθέατρο

Λεμεσός

Δίπλωμα

Βρεφονηπιακής Εκπαίδευσης

Λευκωσία

30.06.21

Τετάρτη

20.00

Δημοτικό Θέατρο

Λευκωσία

Δίπλωμα

Διασώστη – Πλήρωμα Ασθενοφόρου

Λευκωσία

30.06.21

Τετάρτη

20.00

Δημοτικό Θέατρο

Λευκωσία

Δίπλωμα

Εκπαιδευτή ΑεροβικήςΓυμναστικής και Fitness

Λεμεσό

26.06.21

Σάββατο

20.00

Δημοτικό Κηποθέατρο

Λεμεσός

Δίπλωμα

Τεχνικού Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Φυσικού Αερίου

 

Λευκωσία

29.06.21

Τρίτη

20.00

Δημοτικό Θέατρο

Λευκωσία

Δίπλωμα

Τεχνικού Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων

 

Λευκωσία

29.06.21

Τρίτη

20.00

Δημοτικό Θέατρο

Λευκωσία

Δίπλωμα

Τεχνικού Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρολογικών Συστημάτων

Λευκωσία

29.06.21

Τρίτη

20.00

Δημοτικό Θέατρο

Λευκωσία

Δίπλωμα

Τεχνικού Οχημάτων

 

Λευκωσία

29.06.21

Τρίτη

20.00

Δημοτικό Θέατρο

Λευκωσία

 

 

Sunday the 13th.

@2020 Frederick Institute of Technology | Privacy Policy