Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα για Νέους/-ες Φοιτητές/-τριες

Print

Αγαπητοί φοιτητές και αγαπητές φοιτήτριες,

Καλωσορίσατε στο Frederick Institute of Technology!

Ο πρώτος χρόνος φοίτησης θεωρείται ίσως ο πιο καθοριστικός για την επιτυχημένη πορεία των φοιτητών /-τριών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του πρώτου έτους είναι η επιτυχής μετάβαση και προσαρμογή του/της φοιτητή/-τριας από το Λύκειο / Στρατό στο Κολλέγιο. Εμείς, στο Frederick Institute of Technology, θέλοντας να διασφαλίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την ακαδημαϊκή σας επιτυχία, πέραν από τις υποστηρικτικές υπηρεσίες που παρέχουμε σε όλους/-ες τους/τις φοιτητές / -τριες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, προσφέρουμε επιπλέον δραστηριότητες, πριν από την έναρξη των μαθημάτων που στοχεύουν στην ομαλή μετάβαση των νεοεισερχόμενων φοιτητών/-τριών από τη Μέση στην Ανώτερη Εκπαίδευση.

Σημαντικές Ημερομηνίες

Ι. Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα: 6-24 Σεπτεμβρίου, 2021

Δωρεάν Μαθήματα και Δραστηριότητες Προσαρμογής για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο!

Στο πιο κάτω έντυπο θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των προπαρασκευαστικών μαθημάτων και δραστηριοτήτων. Η πρώτη μέρα έναρξης των προπαρασκευαστικού προγράμματος είναι η Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου , ώρα 10:00.

Έντυπο δραστηριοτήτων για νεοεισερχόμενους/-ες φοιτητές/-τριες*

Δήλωση συμμετοχής:

Δηλώστε συμμετοχή στο Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα στον πιο κάτω σύνδεσμο: http://www.frederick.ac.cy/new-student-form

ΙΙ. Mέρα Υποδοχής και Ενημέρωσης: 29-30 Σεπτεμβρίου, 2021

Όλοι/-ες οι νεοεισερχόμενοι/-ες φοιτητές/ -τριές αναμένεται να συμμετέχουν στη Μέρα Υποδοχής και Ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ενημερωθείτε για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη φοίτησή σας και τις υπηρεσίες του Κολλεγίου, θα συναντηθείτε με το διδακτικό προσωπικό του Τμήματός σας όπου θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα σπουδών στο οποίο θα φοιτήσετε και ,τέλος, θα δηλώσετε τα μαθήματα που θα παρακολουθήσετε το Χειμερινό εξάμηνο και θα παραλάβετε το ωρολόγιό σας πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της Μέρας Υποδοχής και Ενημέρωσης θα ανακοινωθούν στην πορεία. 

ΙΙΙ. Έναρξη μαθημάτων ακαδημαϊκού έτους 2021-2022: 4 Οκτωβρίου 2021

Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου. Δες εδώ το ακαδημαϊκό ημερολόγιο του έτους 2021-22 και ενημερώσου για τις σημαντικές ημερομηνίες του εξαμήνου.

*Οποιαδήποτε δραστηριότητα του Προγράμματος Υποδοχής και Προσαρμογής Νεοεισερχόμενων Φοιτητών ενδέχεται να ακυρωθεί ή να αναπροσαρμοστεί και να προσφερθεί με τη χρήση ψηφιακών μεθόδων χωρίς τη φυσική παρουσία των φοιτητών/τριών  σε περίπτωση που τα δεδομένα σε σχέση με την πανδημία διαφοροποιηθούν και ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες και συστάσεις των αρμόδιων Φορέων.

 

Wednesday the 18th.

@2021 Frederick Institute of Technology | Privacy Policy