Προπαρασκευαστικά Μαθήματα και Δραστηριότητες Προσαρμογής για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο!

Print

Αγαπητοί φοιτητές και αγαπητές φοιτήτριες, 

Καλωσορίσατε στο Frederick Institute of Technology!

Ο πρώτος χρόνος φοίτησης θεωρείται ίσως ο πιο καθοριστικός για την επιτυχημένη πορεία των φοιτητών /-τριών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του πρώτου έτους είναι η επιτυχής μετάβαση και προσαρμογή του/της φοιτητή/-τριας από το Λύκειο / Στρατό στο Πανεπιστήμιο. Εμείς στο Frederick, θέλοντας να διασφαλίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την ακαδημαϊκή σας επιτυχία, πέραν από τις υποστηρικτικές υπηρεσίες που παρέχουμε σε όλους/-ες τους/τις φοιτητές/-τριες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, προσφέρουμε επιπλέον δραστηριότητες, πριν από την έναρξη των μαθημάτων που στοχεύουν στην ομαλή μετάβαση των νεοεισερχόμενων φοιτητών/-τριών από τη Μέση στην Ανώτερη Εκπαίδευση.

I. Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα 4 – 28 Σεπτεμβρίου, 2023

 Το Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν σε νεοεισερχόμενους /-ες φοιτητές/-τριες και περιλαμβάνει:

  • Φρεσκάρισμα γνώσεων : Δωρεάν εντατικά μαθήματα όπως Αγγλικά, Μαθηματικά, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Φυσική και άλλα σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών σου.
  • Εργαστήρια ενδυνάμωσης: Εργαστήρια για ανάπτυξη ακαδημαϊκών και άλλων δεξιοτήτων που θα σου δώσουν κάποια βασικά εργαλεία για  την προσαρμογή σου στο Πανεπιστήμιο.
  • Ψυχαγωγικές και Αθλητικές δραστηριότητες όπου θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις , να επικοινωνήσεις και φυσικά να διασκεδάσεις!

Η πρώτη μέρα έναρξης του προπαρασκευαστικού προγράμματος είναι η Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, ώρα 10:00. 

Βρείτε εδώ το Αναλυτικό πρόγραμμα με τα μαθήματα και τις δραστηριότητες του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος.

 

ΙΙ. Mέρα Υποδοχής και Ενημέρωσης: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Όλοι/-ες οι νεοεισερχόμενοι/-ες φοιτητές/ -τριές αναμένεται να συμμετέχουν στη Μέρα Υποδοχής και Ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα ενημερωθείτε για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη φοίτησή σας και τις υπηρεσίες του Frederick Institute of Technology, θα συναντηθείτε με το διδακτικό προσωπικό του Τμήματός σας όπου θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα σπουδών στο οποίο θα φοιτήσετε και, τέλος, θα δηλώσετε τα μαθήματα που θα παρακολουθήσετε το Χειμερινό εξάμηνο και θα παραλάβετε το ωρολόγιό σας πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της Μέρας Υποδοχής και Ενημέρωσης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

 

ΙΙΙ. Έναρξη μαθημάτων Χειμερινού εξαμήνου 2023,  Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023

Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου. Δες εδώ το ακαδημαϊκό ημερολόγιο του έτους 2023-24 και ενημερώσου για τις σημαντικές ημερομηνίες του εξαμήνου.

Όλοι εμείς στην Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας σας ευχόμαστε καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα!

Tuesday the 28th.

@2023 Frederick Institute of Technology | Privacy Policy